Prin folosirea Graphene-ului TM in "gatul" rachetei, greutatea din partea de mijloc este redusa la maxim.

Astfel, aceasta greutate poate fi redirectionata catre segmente cu o functionalitate mai importanta cum ar fi manerul si capul rachetei,

Constructia unica furnizeaza jucatorului o manevrabilitate a rachetei de neegalat pana in prezent si mareste " swingweight-ul" ( greutatea rachetei in timpul acceleratiei ). Intr-o descriere sumara, avantajul unei rachete cu tehnologia Graphene TM consta in usurinta "swing" - ului ( acceleratiei ) dar in acelasi timp forta generata in lovitura este superioara.

Varianta cea mai grea din gama Radical este una dintre alegerile frecvente ale jucatorilor pro ( arma de joc a lui Andy Murray ). 

In nici un caz nu poate fi caracterizata drept o racheta lenta. Este un model care confera o traiectorie de joc extrem de precisa, dar care in acelasi timp permite o " rupere" extrem de eficace a jocului atunci cand se doreste, prin lovituri de " taiere " a mingei, cu maxim efect de spin. 

Paternul dinamic de 16X19 permite un joc agresiv, cu control maxim la serviciu si "kick off ". Pentru un jucator experimentat este alegerea perfecta, facilitand plasarea jucatorului la minge intr-un timp cat mai scurt, conferind manevrabilitate maxima si incredrerea jucatorului in efectuarea swing-ului corect cu maxim de efect.

Foarte buna pentru un serviciu cu kick off, plasat, cu maxim de control.

O alegere foarte buna pentru lovituri plate dar si "taiate ", recomandata pentru stiluri diverse ale jucatorilor intermediari cat si avansati.

Specificatii:

Greutate: 310g/ 10.9oz

Grosime rama: 20/23/21mm

Suprafata: 630cm2/ 98in2

Balans: 315mm/ 1" HL

Lungime: 685mm/ 27in

String pattern: 16/19 

Viteza swing-ului: rapid

Detalii tehnice rachete
Greutate (neracordata) 310 g / 10.9 oz
Balans 315mm/ 1" HL
Grosime rama 20/23/21mm
Grip 3 4

Review-uri Racheta HEAD Youtek Graphene XT Radical Pro

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Racheta HEAD Youtek Graphene XT Radical Pro

  • Producător: Head
  • Model: HEAD Youtek Graphene XT Radical Pro
  • Cod produs: 230206