• Racheta Babolat Pure Drive

Cu cea mai bună combinație de viteză, putere și efect, Pure Drive este una dintre cele mai populare și versatile rachete realizate vreodată. Desi greutatea e gandita pentru jucatorii intermediari aceasta racheta iti poate permite foarte bine sa treci catre un nivel avansat.

Pentru versiunea 2018 a sistemului Pure Drive, Babolat remodelează patul de coarde cu tehnologia FSI Power Technology, care include găuri de diamant în formă de grommet și spații mai strânse. Rezultatul este o creștere semnificativă a puterii și a efectului imprimat mingii.

Babolat actualizează, de asemenea, sistemul său de amortizare Cortex cu un cauciuc viscoelastic utilizat în industria spațială. Rezultatul este o mai bună atenuare, un confort mai mare și un simt mai silențios decât versiunile anterioare ale Pure Drive.

La punctele de atac, această versiune a sistemului Pure Drive iti ofera putere in lovirea mingii. Jucătorii agresivi adora aceasta racheta.

Spațierea mai strânsă a șirurilor nu numai că oferă un potențial mare de spin, dar ofera mingii o traictorie mai lunga care poate scoate adversarul in afara terenului. Detalii tehnice rachete
Suprafata 100 in² / 645 cm²
Greutate (neracordata) 300 g / 10.5 oz
Balans 320 mm
Racordaj (nr. corzi) 16 x 19
Racordata NU
Husa NU

Review-uri Racheta Babolat Pure Drive

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Racheta Babolat Pure Drive

  • Producător: Babolat
  • Model: Pure Drive 2018
  • Cod produs: 101334