Proprietatea intelectuala

Continutul si designul site-ului rachete.tenisdecamp.ro, elementele de grafica web, fotografiile, textele, bazele de date sunt proprietatea Mediand Soft SRL si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

Folosirea fara acordul in scris al Mediand Soft SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate logo-urile si marcile inregistrate din site apartin proprietarilor lor. Comentariile, mesajele, imaginile sau orice alt tip de continut provenit de la vizitatorii site-ului constituie proprietatea autorului, restul (codul sursa, descrierile produselor si tehnologiilor folosite, fotografiile, bazele de date, designul site-ului etc.) sunt proprietatea Mediand Soft SRL.

In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul rachete.tenisdecamp.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la adresa contact@tenisdecamp.ro in care sa sesizati acest lucru.

Ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Informatii de contact:

rachete.tenisdecamp.ro
E-mail: contact@tenisdecamp.ro

Nume firma: S.C. Mediand Soft S.R.L.
Cod unic inregistrare: 25746392
Nr. Registrul Comertului: J03/811/06.07.2009
Cont IBAN: RO18RNCB0022110428220001
Banca Comerciala Romana