Tehnologia Head Flexpoint

Cum obtii Putere si Control? Fiind flexibil.

Designul traditional a facut rachetele din ce in ce mai rigide. Aceasta a oferit putere, insa la ce buna toata puterea din lume daca nu poti controla mingea?

Intrebarea este: Cum captam puterea maxima si cum o controlam?

De la inceputurile tenisului, racheta s-a indoit in aceasi fel la impact. Acum totul s-a schimbat, rachetele cu tehnologie HEAD Flexpoint™ sunt primele care se flexeaza intr-un nou mod.

Tehnologia Flexpoint™

Tehnologia Liquidmetal®, Flexpoint™ incalca regulile designului de rachete traditional, cu 2 gauri de control, oferind rachetei un  nou  si revolutionar punct de flexiune . 

Indoirea rachetei traditionala = putere fara control. Rachetele cu tehnologie patentata  HEAD Flexpoint™ = putere in Control

 

Doar o racheta cu doua gauri?

Gaura + Curbare = Flexpoint™
Aceste doua gauri, pozitionate la ora 3 si ora 9 ale capului rachetei, lucreaza impreuna pentru a controla puterea. Curbarea rachetei este gandita pentru a crea flexibilitate si pentru a reduce inaltimea razei cu maxim 25%. Cele doua orificii maresc flexibilitatea sectionala cu pana la 50%.

 

Efectul de ventuza

Poza arata miscarea rachetei in timpul impactului. Racheta formeaza o ventuza care inconjoara mingea. Timpul contactului este crescut si controlul este maximizat. Pentru a vizualiza asta, ganditi-va cum mana tine o minge. Efectul de ventuza produce control mai mult ca niciodata, fara pierdere de putere.

 

sursa: Head.com