Termeni si conditii

Incepand cu data de 2 iunie 2018, siteul rachete.tenisdecamp.ro nu mai proceseaza comenzi online sau telefonic. Continuam sa prezentam cele mai noi produse dedicate tenisului, insa numai in scop informativ.

Pagina in curs de actualizare

Folosirea site-ului rachete.tenisdecamp.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor expuse in cele ce urmeaza. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o alta notificare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem modifica, sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Proprietatea Intelectuala / Copyright

Continutul si designul site-ului rachete.tenisdecamp.ro, elementele de grafica web, fotografiile, textele, bazele de date sunt proprietatea rachete.tenisdecamp.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

Folosirea fara acordul in scris al rachete.tenisdecamp.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate logo-urile si marcile inregistrate din site apartin proprietarilor lor. Articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile sau orice alt tip de continut provenit de la membri constituie proprietatea autorului, restul (codul sursa, fotografiile, bazele de date, designul site-ului etc.) sunt proprietatea rachete.tenisdecamp.ro.

In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul rachete.tenisdecamp.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la adresa contact@tenisdecamp.ro in care sa sesizati acest lucru.

Ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Securitatea Datelor Personale

S.C. MEDIAND SOFT SRL (tenisdecamp.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 35458.

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site sau date privitoare la activitatea desfasurata de catre utilizatori pe acest site.

Limitarea raspunderii

Informatia prezentata poate include erori de ordin tehnic sau de tastare/redactare. Informatiile prezentate pe site va sunt oferite cu buna credinta, din surse considerate de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.

Site-ul rachete.tenisdecamp.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste articolele, stirile, clasamentele, statisticile, imaginile etc.

Site-ul rachete.tenisdecamp.ro contine legaturi catre alte site-uri Internet. Aceste legaturi sunt prezentate numai pentru comoditatea utilizatorului si nu reprezinta girari ale nici unor informatii, produse sau servicii din cadrul acestor site-uri.

Informatii de contact:

e-mail: contact@tenisdecamp.ro
telefon: 0721 27 88 33

Nume firma: S.C. Mediand Soft S.R.L.
Cod unic inregistrare: RO25746392
Nr. Registrul Comertului: J03/811/06.07.2009
Cont IBAN: RO18RNCB0022110428220001
Banca Comerciala Romana