Tehnologia Head MicroGel

Cu un ritm rapid si agresiv, tenisul s-a schimbat. Noi tehnologii au fost dezvoltate: folosirea crescuta a spin-ului, lovituri mai rapide si mai puternice, mai multa versatilitate in jocul de picioare si in pozitiile de lovire. Aceste tehnici de "tenis modern" pot produce castiguri imense in performanta, dar totodata pot ridica asteptarile in ceea ce priveste echipamentul. Jucatorii agresivi de azi vor produse care pot face fata provocarii, iar tehnologia inovativa MicroGel de la Head raspunde prompt acestor exigente.

 

 

Cu o densitate redusa, HEAD MicroGel™este un nou material revolutionar bazat pe silicon. Head a combinat MicroGel™ cu un composit dur si puternic de fibre de carbon pentru a crea o racheta de o calitate superioara.

 

 

 

 

 

 

La impactul cu mingea, MicroGel™ distribuie uniform forta impactului pe rama, astfel oferind cea mai puternica senzatie de siguranta.         

 

 

 

Ce se intampla in timpul impactului cu mingea?

MicroGel™ se deformeaza si se comprima, absorband si distribuind impactul pe toata rama, apoi revine rapid la forma initiala.

 

 

 

 

 

Tehnologia ramei merge la extrem

Rachetele Extreme de la Head au o latime a capului crescuta, care poate permite mingii sa alunece mai mult pe racordaj, rezultand o generare de spin de neegalat.

 

 

 

 

 

 

 

Beneficiu: latimea marita a capului rachetei face ca mingea sa plece din racheta cu mai mult spin, obtinandu-se o distanta mai mare intre traiectoria mingii si banda fileului.

 

 

 

 

sursa: Head.com